• Καλώς Ήρθατε στην Vethellas

  " Σχεδιάζοντας το μέλλον της σύγχρονης κτηνοτροφίας "

  Η Vethellas ΑΕΒΕ είναι μέλος του Ομίλου, που αποτελείται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών της σύγχρονης κτηνοτροφίας

  Γνωρίστε τον όμιλοΣύντομη Παρουσίαση

 • 1
 • 4ο Συμπόσιο
  Χοιροτροφίας

  Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 30 ετών, και στα πλαίσια προώθησης της επιστημονικής και ερευνητικής εξέλιξης στον τομέα της κτηνοτροφίας, ολοκληρώθηκε το 4ο Συμπόσιο Χοιροτροφίας.

  Μάθετε Περισσότερα >>
 • Γνωρίστε τα προϊόντα
  της Vethellas

  Στη Vethellas AEBE δίνουμε βάρος στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας βασιζόμενοι τόσο στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα όσο και στην μακροχρόνια πρακτική εμπειρία μας.

 • Γιορτάζουμε τα 30
  μας χρόνια

  Ο όμιλος απέκτησε τη σημερινή του μορφή στο διάστημα των τελευταίων 30 ετών, γεγονός που δηλώνει την έντονη δυναμική
  που τον χαρακτηρίζει.

  Μάθετε Περισσότερα >>
 • Διατροφική και Κτηνιατρική
  Υποστήριξη

  H Vethellas ΑΕΒΕ συνθέτει και υποστηρίζει διατροφικά προγράμματα για χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, καθώς επίσης, παρέχει υπηρεσίες κτηνιατρικής επίβλεψης

  Μάθετε Περισσότερα >>
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Διατροφολογικά Προϊόντα


1

που παράγονται σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα.

Έλεγχος Ποιότητας


Διεξάγουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα.

Φαρμακούχα Προϊόντα


1

υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παρασκευής (GMP).

Τα νέα της εταιρείας

 • 1
 • 2

Ενημερωθείτε

Διαβάστε εδώ όλα τα Νέα και τις ανακοινώσεις της εταιρείας μας, καθώς και άρθρα που αφορούν στον τομέα της κτηνοτροφίας και της κτηνιατρικής.

Η Vethellas φροντίζει να σας κρατά ενημερωμένους σχετικά με όλα τα επιστημονικά νέα.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ, Μαυρομιχάλης Ιωάννης

Οι υψηλές τιμές στα κοινά δημητριακά και στη σόγια έρχονται και παρέρχονται από την αρχαιότητα. Το μόνο σίγουρο σχετικά με αυτό, είναι ότι θα συνεχίσουν να κάνουν τον κύκλο τους οπότε δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή για να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις από τώρα που οι τιμές τους φαίνεται πως κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά, όταν όλοι θα αρχίσουν να ψάχνουν για εναλλακτικές, οι τιμές θα έχουν αυξηθεί ξανά και θα είναι πολύ αργά πια για να βρεθούν και να ελεγχθούν πηγές εναλλακτικών συστατικών.

Το κόστος των ζωοτροφών αντιπροσωπεύει τουλάχιστον το 60% του κόστους της εκτροφής ενός χοίρου. Όταν οι τιμές των κοινών δημητριακών και της σόγιας είναι πολύ ακριβές, το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάσει το 80%. Έτσι, αρχικά η γενική ιδέα είναι να βελτιώσουμε την μετατρεψιμότητα της τροφής ή την αποδοτικότητά της. Οτιδήποτε μειώνει την μετατρεψιμότητα της τροφής, μειώνει επίσης το κόστος της τροφής ανά μονάδα κέρδους σωματικού βάρους. Τα παρακάτω είναι μερικές γενικές ιδέες σχετικά με διατροφικές και μη, στρατηγικές για τον έλεγχο, αν όχι την ελάττωση του κόστους των ζωοτροφών.

Διαβάστε ολόκληρη τη μελέτη