ΔιατροφολογικάΆλλα Προϊόντα

VETACID PLUS

ΚΩΔΙΚΟΣ: 21.04.009 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

Mίγμα οργανικών οξέων, σε μορφή σκόνης για προσθήκη στις ζωοτροφές.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Οργανικά οξέα και άλατα αυτών (προπιονικό, σορβικό, μυρμηκικό, κιτρικό, κτλ)

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Το προϊόν προστίθεται στη ζωοτροφή σε αναλογία 2-10 κιλά ανά τόνο φυράματος ανάλογα με την επιθυμητή τιμή pH της τελικής τροφής, και πάντα βάσει οδηγιών κτηνιάτρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ζωοτροφή.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ :

Το προϊόν δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το δέρμα, τα μάτια, και να μην εισπνέεται. Συνιστάται η χρήση μέσων ατομικής προστασίας (μάσκας, γαντιών, φόρμας) κατά την ανάμιξη στο φύραμα.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ:

 Το προϊόν είναι σταθερό για διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία παραγωγής. Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό, προφυλαγμένο από το φως. Ο περιέκτης να κλείνεται καλά μετά από κάθε χρήση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 

Σάκοι των 25Κg.


HYDROL

KΩΔΙΚΟΣ: 23.04.001

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Συμπλήρωμα διατροφής ζώων χορηγούμενο από το στόμα σε περιπτώσεις αφυδάτωσης λόγω διαρροιών και για την αποκατάσταση και πρόληψη της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας στους χοίρους.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΧΡΗΣΕΙΣ:
Το προϊόν χορηγείται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης ύστερα από οξείες και χρόνιες διάρροιες στους χοίρους καθώς και σε θηλάζοντα και απογαλακτιζόμενα χοιρίδια για την ενίσχυση της λήψης υγρών και την πρόληψη της αφυδάτωσης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ :
Από 15g/Kg Ζ.Β. (ελάχιστη δόση, σε περιπτώσεις χορήγησης ρουτίνας, συντηρητική και προληπτική αγωγή, long term treatment) έως 30g/Kg Ζ.Β. (μέγιστη δόση, σε περιπτώσεις θεραπείας: αντιμετώπιση διαρροϊκών καταστάσεων, short term intensive treatment) σύμφωνα με την κρίση και τις οδηγίες του κτηνίατρου.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ:
Να παρασκευάζεται φρέσκο διάλυμα ανά 24 ώρες. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ:
Το προϊόν είναι σταθερό για διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία παραγωγής. Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό, προστατευμένο από το φως, σε θερμοκρασία κάτω των 25° C.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Πλαστικά δοχεία των 3 κιλών.

ΣΥΝΘΕΣΗ / KG ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Dextrose monohydrate

695 g

Sodium chloride

130 g

Anhydrous citric acid

8g

Glycine

95 g

Potassium citrate

2 g

Potassium dihydrogen phosphate

6 g

Sodium bicarbonate

62 g

Vitamin C

2 g