ΔιατροφολογικάΠροϊόντα Ιχθυοτροφίας

AQUATAK

ΚΩΔΙΚΟΣ: 19.50.001

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Ειδικό μίγμα από ιχθυέλαια και διεγερτικά ορέξεως, σε μορφή ερυθρόφαιου υγρού, σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήση στις ιχθυοκαλλιέργειες.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΧΡΗΣΕΙΣ:
Χρησιμοποιείται σαν συγκολλητικός παράγοντας για τη χορήγηση βιταμινών και φαρμακευτικών ουσιών σε pellets ιχθυοτροφών, καθώς και σαν διατροφολογικός παράγοντας για την εξισορρόπηση των επιπέδων των απαραίτητων λιπαρών οξέων στις ιχθυοτροφές, κυρίως κατά τη διάρκεια ή μετά το πέρας ασθενειών ή διατροφολογικών ανεπαρκειών ή στρεσσικών καταστάσεων στις ιχθυοκαλλιέργειες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
Προστίθεται στις τελικές τροφές σε αναλογία από 250 έως 500 ml ανά 25 kg τροφής, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος των ψαριών.
Μέση συνιστώμενη δόση: 375 ml ανά 25 kg τροφής.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:
Το προϊόν μπορεί να αποβεί δηλητηριώδες στα ψάρια αν διασπασθεί (τάγγισμα) μετά από μακροχρόνια αποθήκευση. Να μην χρησιμοποιείται ΠΟΤΕ μετά την ημερομηνία λήξης του, όπως αυτή αναγράφεται στην ετικέτα συσκευασίας.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ:
Το προϊόν διατηρείται σταθερό στην αρχική του συσκευασία για 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, εφόσον αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, και δεν εκτίθεται απ’ ευθείας στον ήλιο. Ιχθυοτροφές στις οποίες έχει προστεθεί το προϊόν πρέπει να καταναλώνονται αμέσως.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Πλαστικά δοχεία των 20 λίτρων.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα

(C-18:3, C-18:4, C-20:4, C-20:5, C-22:5, C-22:6) 

25 %

Ολικά λιπαρά

(Total Fatty Acids, TFA)

98 %

Παράγοντες ορέξεως

2 %

Αντιοξειδωτικό  (ΒΗΤ)

0.02-0.05%

AQUACE

ΚΩΔΙΚΟΣ: 20.01.050

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

To AQUACE αποτελεί πρόμιγμα βιταμινών για ιχθυοκαλλιέργειες.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ- ΧΡΗΣΕΙΣ:  

Διατροφολογικό προϊόν για ιχθυοκαλλιέργειες. Το AQUACE είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται σαν πρόσθετο στην ολοκληρωμένη τροφή ψαριών με πτερύγια (όπως: σολωμός,  πέστροφα, τσιπούρα, λαυράκι)  Εξισορροπεί την απαιτούμενη δόση βιταμινών των ψαριών, ιδιαίτερα κατά την περίοδο στρεσσικών καταστάσεων λόγω ασθένειας ή προβλημάτων διαχείρισης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 

50 g AQUACE (1 δοσομετρικό κουταλάκι που υπάρχει στο δοχείο) για κάθε 25 κιλά τροφής. Μία κουταλιά 50 g  δίνει 5.000 IU βιταμίνης Α, 500 mg ασκορβικού οξέος και 250 mg βιταμίνης Ε ανά πέλλετ ψαριού,  καθώς και άλλες βασικές βιταμίνες. Κάθε συσκευασία 3 κιλών επαρκεί για 1,5 τόνο τροφής.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ:

Το προϊόν πρέπει να προστίθεται στην τελική τροφή στην ιχθυομονάδα πριν τη χρησιμοποίησή της. Συνιστάται η συγκόλληση του προϊόντος με το ειδικό προϊόνAQUATAK, ένα ειδικά ενισχυμένο και εξαιρετικά νόστιμο μέσο που έχει κατασκευαστεί ειδικά για σκοπούς υδροκαλλιέργειας, ως εξής : Η συνιστώμενη ποσότητα AQUACE προστίθεται στην καθορισμένη ποσότητα της ιχθυοτροφής και το μίγμα αναμιγνύεται καλά μέσα σε κυλινδρικό δοχείο. Κατόπιν και κατά τη διάρκεια της ανάμιξης, ψεκάζεται επί αυτών το  AQUATAK με το ειδικό ψεκαστικό, σε ποσότητα από 250 έως 500 ml ανά 25 κιλά τροφής. Η απαιτούμενη ποσότητα AQUATAK εξαρτάται από τη θερμοκρασία του νερού, το μέγεθος του πέλλετ και το ποσοστό των λιπαρών ουσιών που ήδη υπάρχουν στην τροφή.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ:

Συνιστάται η χρήση μάσκας και γαντιών κατά την ανάμιξη του προϊόντος.

 ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Το προϊόν αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από φυσικό φως και σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 30οC. Κλείνετε καλά τον περιέκτη μετά από κάθε χρήση. Το προϊόν είναι σταθερό στην αρχική του συσκευασία για διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής. Ιχθυοτροφές στις οποίες έχει προστεθεί AQUACE πρέπει να καταναλώνονται αμέσως και να μην αποθηκεύονται.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 
Πλαστικά δοχεία των 3 κιλών

ΣΥΝΘΕΣΗ / KG ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

VitaminA 

2.500.000 IU

Vitamin C

250g

Vitamin E

125g

Vitamin B1

 

Vitamin B2

 
 

Vitamin B6

 

 VitaminB12