Προφίλ ΕταιρείαςΦιλοσοφία και Αρχές

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία που μας καθοδηγεί είναι η βελτιστοποίηση κάθε σταδίου της παραγωγής και του τρόπου διαχείρισης των απαιτήσεων και των προκλήσεων της σύγχρονης κτηνοτροφίας.

Για το σκοπό αυτό επενδύουμε σε ανάπτυξη υποδομών και ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας και να βελτιώσουμε τις αποδόσεις μας.

Ενισχύουμε την έρευνα, επιδιώκουμε την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τον εμπλουτισμό της γκάμας των ήδη υπαρχόντων προϊόντων και παρακολουθούμε τις όποιες εξελίξεις σε επιστημονικό επίπεδο.

 

Οι Αρχές μας

Όλες οι δράσεις μας διέπονται από πιστή τήρηση αυστηρών κανόνων εφαρμογής συστήματος ποιότητας που μας διασφαλίζουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και το μέγιστο της ικανοποίησης των πελατών μας.

Παράλληλα δεν σταματάμε να ασκούμε τις δραστηριότητές μας σε όλα τα επίπεδα, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στην προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Δεσμευόμαστε

Δέσμευσή μας είναι κατ’ αρχήν η ικανοποίηση των πελατών μας, που μας οδήγησε τόσο ψηλά στην κατάταξη των επιχειρήσεων του κλαδου της κτηνοτροφίας. Επίσης δεσμευόμαστε ότι δεν θα πάψουμε να επιδιώκουμε την πρόοδο και την ανάπτυξή μας προς όφελος των συνεργατών και των πελατών μας, κάτι που θα διασφαλίσει τη συμμετοχή μας στις μελλοντικές εξελίξεις που θα προκύψουν στον κλάδο μας.

 

Σχεδιάζοντας το μέλλον της σύγχρονης κτηνοτροφίας

Φιλοσοφία

Vethellas ΑΕΒΕ

Το ιδρυτικό μέλος του ομίλου Vethellas

Παρουσίαση Ομίλου