Προφίλ ΕταιρείαςΑνθρώπινο Δυναμικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς θεωρεί ότι οι εργαζόμενοί της είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας και της ανάπτυξης.

Για το λόγο αυτό η Vethellas Α.Ε.Β.Ε. δίνει έμφαση στην αξιοποίηση των καλύτερων και πιο εξειδικευμένων επιστημόνων που διαθέτει, σε όλους τους τομείς.

 

Εκπαιδεύουμε

Στο προσωπικό μας παρέχονται άριστες συνθήκες εργασίας, αξιοκρατική αξιολόγηση και συνεχής εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση. Στα πλαίσια αυτά εφαρμόζεται πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε τομείς όπως το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, οι Κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής(GMP) και η Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία.

Αξιολογούμε

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της επιδίωξης της συνεχούς βελτίωσης της αποδοτικότητας, διενεργείται ετήσια διαδικασία αξιολόγησης προσωπικού όπως και διαδικασία υποβολής προτάσεων βελτιστοποίησης από το προσωπικό προς τη διοίκηση.

 

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση εργασίας. Μπορείτε ωστόσο να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας, έστω κι αν δεν υπάρχει ανακοίνωση για κάλυψη συγκεκριμένης θέσης, προς μελλοντική χρήση.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η Vethellas διαχειρίζεται όλα τα βιογραφικά που λαμβάνει με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, σεβόμενη τον νόμο 2472/1997 Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Vethellas ΑΕΒΕ

Το ιδρυτικό μέλος του ομίλου Vethellas

Παρουσίαση Ομίλου