Ομιλος VethellasΓνωρίστε τις Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Δομή Ομίλου

Παρουσίαση Ομίλου

O όμιλος εταιρειών Vethellas, αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, δημιουργήθηκε από την ανάπτυξη της Vethellas Α.Ε.Β.Ε. και αποτελείται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών της σύγχρονης κτηνοτροφίας.
Ο όμιλος αποτελείται από εταιρείες οι οποίες εξειδικεύονται η καθεμία σε συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, ο όμιλος Vethellas, παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει:

  • Παραγωγή και εμπορία διατροφολογικών προϊόντων και φαρμακούχων σκευασμάτων υψηλών προδιαγραφών.
  • Παραγωγή χοιρομητέρων & κάπρων υψηλής γενετικής αξίας (prizebreed) καθώς και γραμμές F1 χοιρομητέρων και κάπρων πάχυνσης (technicalboars)
  • Παροχή επιστημονικής υποστήριξης σε θέματα διατροφής.
  • Διαχείριση κτηνοτροφικών μονάδων
  • Κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου
  • Εκσυγχρονισμό, κατασκευή και παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.
 

Εταιρείες Ομίλου

Vethellas ΑΕΒΕ

Παραγωγή & εμπορία διατροφολογικών και φαρμακούχων προϊόντων

Η Vethellas A.E.B.E., η ναυαρχίδα του ομίλου, εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία κτηνιατρικών διατροφικών προϊόντων (προμίγματα, συμπληρωματικές ζωοτροφές (ισορροπιστές), προσθετικά ζωοτροφών) καθώς και φαρμακούχων προϊόντων. Ταυτόχρονα , παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, συνθέτοντας και υποστηρίζοντας διατροφολογικά προγράμματα και επιβλέποντας τη διαχείριση των αντιστοίχων μονάδων.


Μάθετε Περισσότερα

 

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕΒΕ

Παραγωγή & Εμπορία Χοίρων αναπαραγωγής

Η εταιρεία ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕΒΕ, αποτελεί το μέλος του ομίλου το οποίο, στηριζόμενο στη συνεχή γενετική βελτίωση, παράγει χοίρους υψηλών προδιαγραφών για να καλύψει τις ανάγκες τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και των αγορών του εξωτερικού, όπου ο όμιλος ήδη δραστηριοποιείται.


Μάθετε Περισσότερα

 

Rosvet Kuban

Διακινητής των προϊόντων της Vethellas στη Ρωσία

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο εφοδιασμός των ρωσικών κτηνοτροφικών επιχειρήσεων με υψηλής ποιότητας διατροφολογικά και φαρμακούχα προϊόντα για χοιρινά, πουλερικά και βοοειδή, καθώς και με ζωοτροφές και συμπυκνώματα για τη χοιροτροφία και την πτηνοτροφία.


Μάθετε Περισσότερα

 

Interagro Ltd.

Εκσυγχρονισμός & Κατασκευή Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία Interagro αποτελεί το νεότερο μέλος του ομίλου και ασχολείται με την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό χοιροτροφικών μονάδων, με εισαγωγή προηγμένων τεχνολογιών και εξοπλισμού, αυτόματων συστημάτων σίτισης, εξαερισμού και ψύξης, αποχέτευσης, και λοιπών μηχανημάτων για την σωστή και πλήρη λειτουργία των μονάδων αυτών.


Μάθετε Περισσότερα

 

Γιορτάζουμε τα 35 χρόνια Vethellas

Στη διάρκεια των 35 ετών που μεσολάβησαν από την σύσταση της εταιρείας Άγγελος Καχριμανίδης & ΣΙΑ ΕΕ μέχρι σήμερα, υπήρξε μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη και εξέλιξη η οποία οδήγησε στη σημερινή διάρθρωση του ομίλου των εταιρειών VETHELLAS.

Επιλέγοντας και ακολουθώντας μια επιχειρηματική πρακτική με κύρια επιδίωξη την ικανοποίηση των πελατών μας και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, αντιμετωπίζοντας δυναμικά τις νέες αναδυόμενες προκλήσεις του κλάδου τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να επεκτείνουμε τους τομείς των δραστηριοτήτων μας .

Η επιβράβευση αυτής της ανοδικής πορείας είναι η καθιέρωση της εταιρείας ως πρωτοπόρου στο κλάδο της κτηνοτροφίας, εφάμιλλη ξένων εταιριών. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στους ποιοτικούς σκοπούς που έχουμε θέσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάψουμε να αναζητάμε νέους δρόμους και να χαράζουμε τη δική μας ιδιαίτερη και δυναμική επιχειρηματική πορεία.

 

Ιστορική Αναδρομή

 

1986

Ίδρυση της « ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.-VETHELLAS » ως εμπορική εταιρεία διακίνησης διατροφολογικών προϊόντων και κτηνιατρικών φαρμάκων