• Καλώς Ήρθατε στην Vethellas

  " Σχεδιάζοντας το μέλλον της σύγχρονης κτηνοτροφίας "

  Η Vethellas ΑΕΒΕ είναι μέλος του Ομίλου, που αποτελείται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών της σύγχρονης κτηνοτροφίας

  Γνωρίστε τον όμιλοΣύντομη Παρουσίαση

 • 1
 • 4ο Συμπόσιο
  Χοιροτροφίας

  Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 30 ετών, και στα πλαίσια προώθησης της επιστημονικής και ερευνητικής εξέλιξης στον τομέα της κτηνοτροφίας, ολοκληρώθηκε το 4ο Συμπόσιο Χοιροτροφίας.

  Μάθετε Περισσότερα >>
 • Γνωρίστε τα προϊόντα
  της Vethellas

  Στη Vethellas AEBE δίνουμε βάρος στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας βασιζόμενοι τόσο στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα όσο και στην μακροχρόνια πρακτική εμπειρία μας.

 • Γιορτάζουμε τα 30
  μας χρόνια

  Ο όμιλος απέκτησε τη σημερινή του μορφή στο διάστημα των τελευταίων 30 ετών, γεγονός που δηλώνει την έντονη δυναμική
  που τον χαρακτηρίζει.

  Μάθετε Περισσότερα >>
 • Διατροφική και Κτηνιατρική
  Υποστήριξη

  H Vethellas ΑΕΒΕ συνθέτει και υποστηρίζει διατροφικά προγράμματα για χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, καθώς επίσης, παρέχει υπηρεσίες κτηνιατρικής επίβλεψης

  Μάθετε Περισσότερα >>
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Διατροφολογικά Προϊόντα


1

που παράγονται σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα.

Έλεγχος Ποιότητας


Διεξάγουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα.

Φαρμακούχα Προϊόντα


1

υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παρασκευής (GMP).

Τα νέα της εταιρείας

 • 1
 • 2

Ενημερωθείτε

Διαβάστε εδώ όλα τα Νέα και τις ανακοινώσεις της εταιρείας μας, καθώς και άρθρα που αφορούν στον τομέα της κτηνοτροφίας και της κτηνιατρικής.

Η Vethellas φροντίζει να σας κρατά ενημερωμένους σχετικά με όλα τα επιστημονικά νέα.

Ολοκλήρωση 4ου Συμποσίου Χοιροτροφίας

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑΣ για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση της VETHELLAS, που διεξήχθη στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2016 στον Πλαταμώνα Πιερίας, στο χώρο του Royal Palace Resort and Spa.

 Η προσέλευση των προσκεκλημένων ήταν αθρόα και τις 2 ημέρες του Συμποσίου.

Οι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, ανέπτυξαν σε βάθος, μεγάλου ενδιαφέροντος επιστημονικά θέματα αναφορικά με την υγεία και τη γενετική βελτίωση των χοίρων, αλλά και ζητήματα διατροφής και διαχείρισής τους. Τα θέματα σχετικά με την υγεία των χοίρων ανέπτυξαν οι ομιλητές κ.κ. Panin Alexander, (Ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Κτηνιατρικής, Μέλος της ομάδας εργασίας για την ασφάλεια των κτηνοτροφικών προϊόντων του Παγκόσμιου Οργανισμού για την Υγεία των Ζώων -OIE), Μπιλλίνης Χαράλαμπος, (Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας - Καθηγητής, Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Παρασιτολογίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Σκούφος Ιωάννης, (D.V.M., M.Sc., Ph.D., Καθηγητής Υγείας των ζώων και Xοιροτροφίας, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, ΤΕΙ Ηπείρου), ενώ τα θέματα σχετικά με τη γενετική βελτίωση, τη διατροφή και τη διαχείριση των χοίρων, ανέπτυξαν οι: Millard John, (CEO of J J Genetics-England), Μαμούρης Ζήσης, (Καθηγητής Γενετικής, Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Αναπληρωτής Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Μαυρομιχάλης Ιωάννης, (PhD, International Consulting Nutritionist – Chief Editor of “Pig International”, USA), Καντάς  Δημήτρης, (Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, ΣΤΕΓ & ΤΤ & Δ, ΤΕΙ Θεσσαλίας) και Καχριμανίδης Άγγελος, (Κτηνίατρος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Vethellas ΑΕΒΕ).

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι σχολίασαν και τοποθετήθηκαν πάνω στα θέματα που παρουσιάστηκαν, ενώ έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

Το 4ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑΣ, με την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του, κατάφερε να φέρει πιο κοντά την επιστημονική κατάρτιση στην πρακτική εφαρμογή της χοιροτροφίας και συνέβαλε στην αναβάθμιση του κλάδου, ώστε οι εκτροφείς να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη για τους ίδιους  και τις μονάδες τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που ανέπτυξαν οι ομιλητές, μπορείτε να βρείτε στα επιστημονικά νέα της ιστοσελίδας της VETHELLAS.

Δείτε το τεύχος του Συμποσίου

Gallery