Διατροφολογικά ΠροϊόνταΚατηγορίες Προϊόντων

Με την ποιότητα της Vethellas

Στον τομέα των κτηνοτροφικών προϊόντων διατροφής, η Vethellas AEBE διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση, καθώς και τον απαιτούμενο σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή ευρείας γκάμας διατροφολογικών προϊόντων σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα (ISO 9000, Κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής, HACCP, κλπ ).

Στη Vethellas AEBE δίνουμε βάρος στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας βασιζόμενοι τόσο στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, όσο και στη μακροχρόνια πρακτική εμπειρία μας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αντιμετώπιση των εξειδικευμένων αναγκών κάθε κτηνοτροφικής μονάδας στον τομέα της διατροφής, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τις τεχνικές δυνατότητες κάθε παραγωγού.

Τα προϊόντα της Vethellas AEBE στοχεύουν όχι μόνο στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των σιτηρεσίων των ζώων, αλλά και στην ταυτόχρονη μείωση των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων μέσω των εφαρμοζόμενων προγραμμάτων διατροφής και της επιλογής των συστατικών και προσθετικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Κάθε πρώτη ύλη που συμμετέχει σε οποιοδήποτε προϊόν ελέγχεται στο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας και αποδεσμεύεται για την παραγωγή μόνο εφόσον πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία.

Η Vethellas A.E.B.E. παράγει:

  • Σειρά προϊόντων ΕΒΡΟΒΕΤ (προμίγματα βιταμινών – ιχνοστοιχείων)
  • Σειρά προϊόντων CONVET (ισορροπιστές με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα κ.ά.)
  • Σειρά προϊόντων PREVET (ισορροπιστές με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα, μεγαλοστοιχεία, κ.ά.)
 

Vethellas ΑΕΒΕ

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Ποιοί Ειμαστε